Dark Light

Despre noi – SmartGSM Romania

SmartGSM Romania
Authorised Apcom Reseller

Love.
Passion.
Perfection.
SmartGSM.

 

Suntem primul magazin si service specializat iPhone in Sibiu dar oferim reparatii telefoane de orice marca la cele mai inalte standarde.
Avem vasta experienta in domeniu fiind prezenti in Sibiu inca din anul 2011, an care coincide cu lansarea oficiala iPhone 4S 🙂

Oferim orice reparatie pentru Apple iPhone, iPad, iPod, iMac, Macbook sau orice alta marca: Samsung, Huawei, LG, Nokia, etc.
Suntem o echipa tanara care gandim si suntem la fel ca si tine insa ne impunem sa fim cei mai buni in domeniu si pastram cele mai inalte standarde in tot ce facem.

Din 2019 am devenit partener direct Apple Premium Reseller, fiind singurul din judetul Sibiu iar din 2021 suntem Authorised Apcom Reseller in Romania pentru produsele Apple. Oferim toate modelele de iPhone, iPad, iPod, iMac, Macbook, Apple Watch, Apple TV, Beats si toata gama de accesorii pentru acestea in magazinele noastre din stoc sau la comanda.

Telefoane.
Accesorii.
Reparatii.
Premium.

Vanzare

Suntem aici online pentru dvs. dar si offline in magazinele noastre fizice unde va oferim aceeasi gama de accesorii de cea mai buna calitate, telefoane, tablete, laptopuri, gadgeturi: AI, VR, ceasuri, etc.

Service | Reparatii

Suntem recunoscuti pentru servicii de inalta calitate si profesionalism in ceea ce priveste service-ul nostru oferind reparatii de telefoane, tablete, laptopuri Macbook, calculatoare iMac si multe altele.

SmartGSM este service iPhone specializat din 2011 si Reseller autorizat APCOM in Romania din 2019.
Oferim reparatii telefoane orice alta marca, de asemenea. Executam reparatii telefoane, tablete, laptopuri, ceasuri, etc.
Comercializam accesorii premium orice marca originale, telefoane, tablete, laptopuri, smartwatch, etc.

Echipa specializata

In cei 10 ani in care am fost mereu alaturi de dvs echipa noastra a capatat experienta si am fost mereu acolo sa va preluam toate solicitarile si sa va gasim mereu solutia optima fie in vremurile normale, fie chiar si in pandemia din 2020 care ne-a facut mai puternici si ne-a departajat clar in preferintele dvs.

Suntem o echipa tanara, unita, de succes, avand cu totii experienta si participand frecvent la cursuri de perfectionare, informare si dezvoltare personala si profesionala.

Punem accent pe perfectiune si ne axam pe calitate si rezultate.

Choose right, be SMART, este deja sloganul nostru ™ si defineste perfect clientul nostru.

SmartGSM este marca inregistrata la nivel european si toate drepturile sunt rezervate asupra denumirii si produselor prezentate sub acest brand. De asemenea marca smart gsm este inregistrata la OSIM.

Toate acestea demonstreaza faptul ca tot ce facem este la un nivel inalt si intreaga echipa este la un anumit nivel indeplinind cu succes atributiile fiecaruia in parte dar si ca o echipa.

 

Servicii de calitate Premium

Cum procedam la reparatii telefoane in service?

Preluam telefoanele defecte

Departamentul vanzari impreuna cu departamentul tehnic este gata sa va preia oricand solicitarile.

 

Cel mai corect raport pret/calitate

Fiind o echipa completa de profesionisti analizam toate oportunitatile si va oferim cele mai bune solutii pentru ca dvs sa alegeti in cunostinta de cauza si sa aveti cel mai bun raport intre pretul oferit si calitatea produsului dorit. Din acest motiv pe langa toate accesoriile si componentele originale avem o gama foarte variata de accesorii marca proprie SmartGSM si componente service, de cea mai buna calitate, atent alese si testate pentru a satisface orice pretentie.

Va oferim mereu toate informatiile si suntem mereu alaturi de dvs in orice alegere si cu orice sfat in domeniu fiind specializati Apple din anul 2011 avem toate resursele pentru a va oferi cele mai bune oferte raportate la necesitati.

Nu ne limitam la brandul Apple, unde suntem la cel mai inalt nivel de profesionalism, insa oferim la acelasi standard accesorii, telefoane si servicii. Toate la calitate preium.

Preluarea/Predarea la timp in service

Avem aproximativ 10 ani experienta si inca din 2011 ne-am remarcat prin serviciile oferite si transparenta in toata activitatea noastra.

Suntem mereu orientati spre client si de aceea preluarea telefoanelor, tabletelor, laptopurilor si a oricaror dispozitive pe care alegeti sa le reparati la noi vom emite in magazin documentele necesare in cel mai scurt timp si cel mai profesionist mod dvs avand o experienta foarte placuta si avand mereu optiunile necesare la indemana.

Pentru telefoanele preluate oferim la schimb alte telefoane, la nevoie si la solicitarea clientilor, pe intreg procesul de reparatie din service-ul nostru specializat iPhone dar si orice alta marca.

Predarea se face doar dupa o atenta verificare si amanuntita testare a tuturor componentelor inlocuite sau reparate pentru o satisfactie maxima pentru utilizator, acesta neavand altceva de facut decat sa se bucure de dispozitivul lui reparat si in cea mai buna stare in cel mai scurt timp.

SmartGSM mereu isi pastreaza promisiunile in fata clientilor si intotdeauna face tot ce sta in putinta pentru a face absolut totul la cel mai inalt nivel.

Citeste si ce spun clientii despre noi TESTIMONIALE

Începe conversația
1
Ai nevoie de ajutor?
Bună!
Sunt Maria, consultantul tău SmartGSM.
Cu ce te pot ajuta?