• -13%
Google Play Gift Card – Europe
search
  • Google Play Gift Card – Europe

Google Play Card – Europe

175,00 lei
152,25 lei Economisești: 13%
Include TVA

Codul Google Play Gift Card va fi trimis pe adresa de email din comanda!!! Daca adresa este gresita codul nu se mai poate recupera!!!

Valoare Reincarcare: 25 Euro
Cantitate

  OPȚIUNI VARIATE DE LIVRARE

Livrare la domiciliu 24h, Livrare in EasyBox, Incărcare directă, Livrare prin SMS, Livrare pe email

  SIGURANȚĂ GARANTATĂ

Cu experiență de peste 12 ANI oferim siguranță deplină pt. ca tu să poți comanda tot ce iți dorești

  RETUR GRATUIT

Ai 14 zile sa te razgandesti si nu te costa nimic sa returnezi orice produs sigilat.

S-ar putea sa-ti placa

Google Play Gift Card

Aceasta optiune iti permite sa obti pe adresa de email un voucher aferent serviciului ales si astfel in contul Google Play vei putea utiliza valoarea aferenta in RON a cardului Google Play Gift card incarcat.

Coduri disponibile:
25 EUR (valoarea utilizabila in RON va fi afisata pe chitanta dupa procesarea comenzii, aprox. 150 RON, dar poate sa difere in functie de cursul EUR-RON si este stabilita de furnizorul serviciului Google Play Gift Card)
50 EUR (valoarea utilizabila in RON va fi afisata pe chitanta dupa procesarea comenzii, aprox. 300 RON, dar poate sa difere in functie de cursul EUR-RON si este stabilita de furnizorul serviciului Google play gift card)

#googleplay

* Operatiunea se face manual de catre un operator SmartGSM dupa verificarea tranzactiei de catre procesatorul de plati. Generarea cardului Google Play se face imediat dupa confirmarea platii daca plasati comanda intre orele 09:00 – 22:00, altfel se va face in cel mai scurt timp posibil dar maximum in urmatoarea zi lucratoare, va rugam sa asteptati acest termen inainte sa faceti o sesizare in acest sens.
** Costul afisat al tranzactiei include comisionul SmartGSM de procesare, pe langa valoarea efectiva utilizabila in RON aferenta incarcarii cardului din EUR
*** Acest produs este exclus pentru returnare conform legislatiei fiind un produs digital transmis de catre furnizori direct pe adresa de email

!!! ATENTIE !!! Va recomandam ca la finalizarea tranzactiei sa aveti in cosul de cumparaturi doar Google Play Gift Card – Europe nu in combinatie cu alte produse.

Odata plasata comanda nu se mai poate renunta la aceasta neavand disponibila clauza de retragere din contract la 14 zile fiind un produs digital nu fizic si astfel prin plasarea comenzii iti exprimi acordul in acest sens.

Prin plasarea comenzii imi exprim acordul cu TERMENII SI CONDITIILE SMARTGSM

Google Play
14782-3479
Comentarii (1)
Rating