Main Menu x

Email: info@smartgsm.ro

Telefon:

0371.70.12.13

0369.227.992

031.229.60.13

* linii telefonice cu tarif normal
* toate apelurile sunt inregistrate

sau...

Carduri Cadou si Cupoane de Reducere

 

Cardul Cadou este un voucher emis de catre SmartGSM si care poate fi cumparat de catre client prin intermediul site-ului nostru, indiferent de oras sau ora. Acesta poate fi utilizat numai pentru comenzi online pe site-ul SmartGSM , indiferent de produsele achizitionate.

Cardul Cadou se emite doar in format electronic, dupa achitarea acestuia cu card online/OP sau numerar in Shop si se trimite pe adresa de e-mail introdusa de catre cumparator in sectiunea Carduri Cadou.

Seria Cardului Cadou este valabila pentru o singura comanda la care vei obtine o reducere egala cu valoarea Cardului Cadou. Cardurile cadou sunt valabile 6 luni de la data generarii.

  

Informatii utile despre Cardul Cadou

 • Cardul Cadou este un mod elegant si practic de a oferi un cadou oricui atunci cand nu stii ce cadou sa cumperi cuiva drag.
 • Nu exista nicio taxa sau comision de emitere, iar beneficiarul se va folosi de suma a Cardului cumparat.
 • Folosind Cardul Cadou poate achizitiona online orice produs de pe site-ul  SmartGSM
 • Cardul Cadou se poate achizitiona oricand in timpul ofertelor speciale pe care le desfasuram
 • Anumite oferte nu permit aplicarea reducerii Cardului Cadou, acest lucru fiind comunicat in Regulament / Termeni si conditii
 • In cazul in care ai inregistrat o comanda pe site-ul SmartGSM  si vrei sa o anulezi, Cardul Cadou se va reactiva si il vei putea folosi la urmatoarea comanda plasata online sau in magazin (pentru orice problema pe care o intampini nu ezita sa ne contactezi)
 • Cardul Cadou este transmisibil si poate sa fie folosit de oricine in perioada de valabilitate a acestuia.

 

Cupoane de Reducere

 • SmartGSM acorda cupoane de reducere unor clienți in functie de numărul de comenzi plasate, vechimea în calitate de client, eventuale evaluari ale site-ului si produselor prin comentarii plasate pe site, etc.
 • Cupoanele se vor aplica în cazul cumpararii anumitor produse la un moment dat, în funcție de ofertele prezentate pe site sau prin emailul prin care ati primit cuponul.
 • Cuponul de reducere poate fi acordat sub forma unei sume fixe sau sub forma unui procent din pret și are o durata de valabilitate de 3 luni de la data generarii, sau in cazuri deosebite perioada de valabilitate poate sa difere, iar de obicei aceasta durata se mareste.
 • Cuponul poate fi utilizat numai pentru comenzi plasate online pe site-ul  https://smartgsm.ro si numai pentru anumite produse care sunt semnalate pe site sau la plasarea unei comenzi.
 • Un client poate beneficia de un cupon de reducere o singură dată pentru fiecare comandă plasată.

Orice încercare de a utiliza în mod repetititv sau fraudulos un cupon în cadrul unei comenzi constituie încercarea de a frauda sistemul de comenzi online al vânzătorului și comanda poate fi anulată de către SmartGSM.

 

Pentru orice informatii suplimentare nu ezitati sa ne contactati.

SmartGSM Shop

X