29 Ian - 29 Feb *** LIVRARE GRATUITĂ (home & easybox) la toate comenzile de peste 250 RON.

SmartGSM Romania
Authorised Apcom Reseller for Apple Products

Love.
Passion.
Perfection.
SmartGSM.

 

Suntem primul magazin si service specializat iPhone in Sibiu dar oferim reparatii telefoane de orice marca la cele mai inalte standarde.
Avem vasta experienta in domeniu fiind prezenti in Sibiu inca din anul 2011, an care coincide cu lansarea oficiala iPhone 4S

Oferim orice reparatie pentru Apple iPhone, iPad, iPod, iMac, Macbook sau orice alta marca: Samsung, Huawei, LG, Nokia, etc.
Suntem o echipa tanara care gandim si suntem la fel ca si tine insa ne impunem sa fim cei mai buni in domeniu si pastram cele mai inalte standarde in tot ce facem.

Din 2019 am devenit partener direct Apple Premium Reseller, fiind singurul din judetul Sibiu iar din 2021 suntem Authorised Apcom Reseller in Romania pentru produsele Apple. Oferim toate modelele de iPhone, iPad, iPod, iMac, Macbook, Apple Watch, Apple TV, Beats si toata gama de accesorii pentru acestea in magazinele noastre din stoc sau la comanda.

Telefoane.
Accesorii.
Reparatii.

Vanzare

Suntem aici online pentru dvs. dar si offline in magazinele noastre fizice unde va oferim aceeasi gama de accesorii de cea mai buna calitate, telefoane, tablete, laptopuri, gadgeturi: AI, VR, ceasuri, etc.

Service | Reparatii

Suntem recunoscuti pentru servicii de inalta calitate si profesionalism in ceea ce priveste service-ul nostru oferind reparatii de telefoane, tablete, laptopuri Macbook, calculatoare iMac si multe altele.

SmartGSM este service iPhone specializat din 2011 si Reseller autorizat APCOM in Romania din 2019.
Oferim reparatii telefoane orice alta marca, de asemenea. Executam reparatii telefoane, tablete, laptopuri, ceasuri, etc.
Comercializam accesorii premium orice marca originale, telefoane, tablete, laptopuri, smartwatch, etc.

Echipa specializata

In cei 10 ani in care am fost mereu alaturi de dvs echipa noastra a capatat experienta si am fost mereu acolo sa va preluam toate solicitarile si sa va gasim mereu solutia optima fie in vremurile normale, fie chiar si in pandemia din 2020 care ne-a facut mai puternici si ne-a departajat clar in preferintele dvs.

Suntem o echipa tanara, unita, de succes, avand cu totii experienta si participand frecvent la cursuri de perfectionare, informare si dezvoltare personala si profesionala.

Punem accent pe perfectiune si ne axam pe calitate si rezultate.

Choose right, be SMART, este deja sloganul nostru ™ si defineste perfect clientul nostru.

SmartGSM este marca inregistrata la nivel european si toate drepturile sunt rezervate asupra denumirii si produselor prezentate sub acest brand. De asemenea marca smart gsm este inregistrata la OSIM.

Toate acestea demonstreaza faptul ca tot ce facem este la un nivel inalt si intreaga echipa este la un anumit nivel indeplinind cu succes atributiile fiecaruia in parte dar si ca o echipa.

Certificat unic de inregistrare SMART GSM WORLD SRL

CUI SMART GSM WORLD SRL

Rezultatele obtinute prin profesionalismul dovedit ne-au oferit distinctii precum:
LOCUL 1 in TOP AFACERI din JUDETUL SIBIU,
CEA MAI MARE FIRMA din JUDETUL SIBIU
+ alte premii an de an.

SMART GSM WORLD SRL - Diploma loc 1 in top afaceri romania 2023

SMART GSM WORLD SRL - Diploma cea mai mare firma din romania 2023

SMART GSM WORLD SRL - Diploma loc 1 in top afaceri romania 2022

SMART GSM WORLD SRL - Diploma cea mai mare firma din romania 2022

SMART GSM WORLD SRL - Diploma loc 1 in top afaceri romania 2021

SMART GSM WORLD SRL - Diploma cea mai mare firma din romania 2021