• -13%
Netflix Gift Card
search
  • Netflix Gift Card

Netflix Gift Card

175,00 lei
152,25 lei Economisești: 13%
Include TVA

Codul Netflix Gift Card va fi trimis pe adresa de email din comanda!!! Daca adresa este gresita codul nu se mai poate recupera!!!

Valoare Reincarcare: 25 Euro
Cantitate

  OPȚIUNI VARIATE DE LIVRARE

Livrare la domiciliu 24h, Livrare in EasyBox, Incărcare directă, Livrare prin SMS, Livrare pe email

  SIGURANȚĂ GARANTATĂ

Cu experiență de peste 12 ANI oferim siguranță deplină pt. ca tu să poți comanda tot ce iți dorești

  RETUR GRATUIT

Ai 14 zile sa te razgandesti si nu te costa nimic sa returnezi orice produs sigilat.

S-ar putea sa-ti placa

Netflix Gift Card

Aceasta optiune iti permite sa obti pe adresa de email un voucher aferent serviciului ales si astfel in contul Netflix vei putea utiliza valoarea aferenta in RON.

Coduri disponibile:
25 EUR (valoarea utilizabila in RON va fi comunicata dupa procesarea comenzii, in functie de cursul RON-EUR, stabilita de furnizor ~aprox 145 RON)
50 EUR (valoarea utilizabila in RON va fi comunicata dupa procesarea comenzii, in functie de cursul RON-EUR, stabilita de furnizor ~aprox 290 RON)

#netflix

* Incarcarea Netflix Gift Card se face de catre un operator SmartGSM dupa verificarea tranzactiei de catre procesatorul de plati. Generarea cardului NETFLIX se face imediat dupa confirmarea platii daca plasati comanda intre orele 08:00 – 22:00, altfel se va face in cel mai scurt timp posibil dar maximum in urmatoarea zi calendaristica, va rugam sa asteptati acest termen inainte sa faceti o sesizare in acest sens.
** Costul afisat al tranzactiei include comisionul SmartGSM de procesare, pe langa valoarea efectiva utilizabila in RON aferenta incarcarii cardului din EUR raportat la RON
*** Acest produs este exclus pentru returnare conform legislatiei fiind un produs digital transmis de catre furnizori direct pe adresa de email

!!! ATENTIE !!! Va recomandam ca la finalizarea tranzactiei sa aveti in cosul de cumparaturi doar Netflix Gift Card nu in combinatie cu alte produse.

Odata plasata comanda nu se mai poate renunta la aceasta neavand disponibila clauza de retragere din contract la 14 zile fiind un produs digital nu fizic si astfel prin plasarea comenzii iti exprimi acordul in acest sens.

Prin plasarea comenzii imi exprim acordul cu TERMENII SI CONDITIILE SMARTGSM

Netflix
netflix_gift_card
Comentarii (0)