Dark Light
,

Google Play Gift Card – Europe

Netflix
Disponibilitate:

În Stoc


Codul va fi trimis pe adresa de email din comanda!!! Daca adresa este gresita codul nu se mai poate recupera!!!

Dacă ai întrebări, scrie-ne.

175,00 lei350,00 lei

*
Credit module TBI Pay 3.3.4

43.84 Lei x 4 rate

Google Play Gift Card

Aceasta optiune iti permite sa obti pe adresa de email un voucher aferent serviciului ales si astfel in contul Google Play vei putea utiliza valoarea aferenta in RON.

Coduri disponibile:
25 EUR (valoarea utilizabila in RON va fi afisata pe chitanta dupa procesarea comenzii, aprox. 150 RON, dar poates a difere in functie de cursul EUR-RON si este stabilita de furnizorul serviciului)
50 EUR (valoarea utilizabila in RON va fi afisata pe chitanta dupa procesarea comenzii, aprox. 300 RON, dar poates a difere in functie de cursul EUR-RON si este stabilita de furnizorul serviciului)

#googleplay

* Operatiunea se face manual de catre un operator SmartGSM dupa verificarea tranzactiei de catre procesatorul de plati. Generarea cardului Google Play se face imediat dupa confirmarea platii daca plasati comanda intre orele 09:00 – 22:00, altfel se va face in cel mai scurt timp posibil dar maximum in urmatoarea zi lucratoare, va rugam sa asteptati acest termen inainte sa faceti o sesizare in acest sens.
** Costul afisat al tranzactiei include comisionul SmartGSM de procesare, pe langa valoarea efectiva utilizabila in RON aferenta incarcarii cardului din EUR

SKU: Nu se aplică Categorii: ,
Brand

Valoare reincarcare

175 RON, 350 RON

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

There are no reviews yet.

Începe conversația
1
Ai nevoie de ajutor?
Bună!
Sunt Maria, consultantul tău SmartGSM.
Cu ce te pot ajuta?