Dark Light
,

CREDIT direct pe numarul tau de telefon – Vodafone

Vodafone
Disponibilitate:

În Stoc


Introdu numarul de telefon pentru care doresti reincarcarea Orange cu optiunea cu minute in rubrica speciala obligatorie.

Dacă ai întrebări, scrie-ne.

27,60 lei172,50 lei

*

Incarcare cartela VODAFONE cu CREDIT direct pe numarul tau de telefon

Prin acest serviciu puteti alege valoarea dorita in euro, plata se face in lei la pretul afisat iar in urma finalizarii comenzii se va incarca pe numarul furnizat de dvs. valoarea selectata. Orice tranzactie finalizata nu se mai poate anula. Verificati numarul introdus intrucat acel numar se va incarca chiar daca este gresit si de aceea va sfatuim sa introduceti cu atentie numarul in campul respectiv.

 

#vodafone

 

 

Euro credit Valabilitate credit Perioada graţie
1 € credit 5 zile
2 € credit 10 zile
3 € credit 15 zile
4 – 6,99 € credit 30 zile 300 zile
7 – 10,99 € credit 60 zile 300 zile
11 – 15,99 € credit 90 zile 300 zile
16 – 25,99 € credit 120 zile 300 zile
26 – 200 € credit 150 zile 300 zile

 

Pentru a afla creditul disponibil, valabilitatea acestuia şi informaţii despre extraoptiuni, ai la dispoziţie următoarele opţiuni:

    • apelează *123#. Informaţia despre credit si valabilitate va fi afişată pe ecranul telefonului. Iar informaţiile despre extraoptiunile tale vor fi primite prin SMS

 

  • apelează numărul *222 pentru informaţii despre credit şi valabilitate. Alege opţiunea „Aici ai detalii complete despre creditul şi serviciile tale”, „Pentru creditul tău şi reîncărcare”/ „Verifică-ţi creditul şi perioada de valabilitate”.

* Incarcarea se face manual de catre un operator SmartGSM dupa verificarea tranzactiei de catre procesatorul de plati. Reincarcarea Vodafone cu credit direct pe numarul tau de telefon se face imediat dupa confirmarea platii daca plasati comanda intre orele 09:00 – 22:00, altfel se va face in cel mai scurt timp posibil dar maximum in urmatoarea zi lucratoare, va rugam sa asteptati acest termen inainte sa faceti o sesizare in acest sens.

SKU: Nu se aplică Categorii: ,
Brand

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

There are no reviews yet.

Începe conversația
1
Ai nevoie de ajutor?
Bună!
Sunt Maria, consultantul tău SmartGSM.
Cu ce te pot ajuta?