Dark Light

Reparatii Apple – SmartGSM Romania

Reparatii Apple la SmartGSM Romania in Sibiu si Bucuresti

 

SmartGSM a fost in 2011, inca de la deschidere, primul magazin si service / reparatii iPhone Apple din Sibiu. Cu pasiune si pricepere tehnicienii SmartGSM au trecut prin toate etapele de service si reparatii iPhone incepand cu Apple iPhone 2G, 3G, 3GS, 4, 4S modele care erau des reparate in perioada de inceput. Au urmat restul modelelor de iPhone in service Sibiu care ne-au trecut toate prin mana la reparatii iPhone 5, 5S, 5C, 6, 6 Plus, 6S, 6S Plus, SE, iPhone 7, 7 Plus, 8, 8 Plus, iPhone X, XS, XS Max, SE 2 iar apoi in ultimii ani frecvent ne ocupam de iPhone 11, 11 Pro, 11 Pro Max dar si de noile modele lansate la sfarsitul anului 2020, iPhone 12, 12 Mini, iPhone 12 Pro si 12 Pro Max, 13, 13 Mini, 13 Pro, 13 Pro Max sau cele nou lansate in 2022: iPhone 14, 14 Plus, 14 Pro si 14 Pro Max. Am inceput din 2015 reparatii iPhone 15, 15 Plus, 15 Pro si iPhone 15 Pro Max. De asemenea te ajutam si cu noile modele iPhone SE 3 2022 cu orice reparatie sau service.

Pe langa service iPhone Sibiu care sunt prezente in service in proportie de 70-80% din total telefoane aduse de clienti in total, efectuam service si reparatii Macbook, reparatii iPad, reperatii iPod, reparatii iMac, reparatii Apple Watch si orice alt dispozitiv Apple.

Cu toate ca, asa cum spuneam mai sus, proportia dispozitivelor ajunse la noi in service pentru reparatii sunt Apple iPhone, ne ocupam de orice model sau brand. Nu ezitati sa ne cautati pentru reparatii telefoane si tablete de orice fel.

Cele mai des intalnite probleme pe care le remediem:

Reparatii iPhone cu probleme hardware si software, in service iPhone Sibiu
Reparatii iPad
 cu probleme hardware si software
Reparatii Apple Watch
 cu probleme hardware si software
Reparatii Apple Macbook 
cu probleme hardware si software
Reparatii Apple iMac 
cu probleme hardware si software
Reparatii Apple iPod 
cu probleme hardware si software
Reparatii orice alte dispozitive Apple
cu probleme hardware

~ Schimbare / inlocuire / reparatie Display telefon
~ Schimbare Microfon
~ Schimbare / inlocuire / reparatie Casca, buzzer sau sonerie
~ Schimbare / inlocuire / reparatie IC Wi-fi sau alte probleme service iPhone
~ Camera foto : schimbare / inlocuire / reparatie
~ Placa de baza: schimbare componente / inlocuire componente / reparatii ~ complexe de orice nivel
~ Schimbare / inlocuire / reparatie Baterie acumulator iPhone / iPad / Macbook
~ Mufa microUSB, Type-C, Lightning – incarcare si transfer date: schimbare / inlocuire / reparatie
~ Tastaturi:  schimbare / inlocuire / reparatie
~ Curatare, diagnostizare, intretinere, etc.
~ Socuri mecanice (telefoane lovite, deteriorate, etc.) reparam orice iPhone sau iPad, Apple Watch, Macbook, iMac, etc.
~ Reparatii Telefoane care au luat contact cu lichide, service iPhone Sibiu inca din 2011, experienta vasta!

~ Upgrade soft / Downgrade soft
~ Setari WAP, GPRS, MMS, 3G, 4G, LTE, 5G, Cellular Data
~ Resoftare iPhone, iPad, iPod, Apple Watch, Macbook, iMac, etc.
~ Restartare continua cauzata de problema soft iPhone
~ Telefon blocat pe sigla, care nu porneste si orice problema de service iPhone, iPad, iPod, Macbook, Apple Watch, etc.

 

Important !!!

Inainte de a va prezenta la noi va rugam sa urmati acesti pasi, obligatoriu:
• inlaturarea huselor / carcaselor / foliilor;
• back-up de date;
• dezactivarea contului iCloud (va logați in www.icloud.com/find cu Apple ID-ul dvs. -> selectați dispozitivul care trebuie dezactivat/scos din cont -> dacă dispozitivul nu este conectat, faceți clic pe Eliminare (Remove) din cont -> dacă dispozitivul este conectat, faceți clic pe Ștergere (Erase). Când ștergerea s-a încheiat, faceți clic pe Eliminare (Remove) din cont);
• dezactivare parole de acces dispozitiv.

Pași specifici de urmat în cazul iPhone:
(Pentru o diagnoză cat mai precisă vă solicităm să nu ștergeți sau să resetați complet echipamentul – se va pierde istoricul de funcționare necesar diagnozei!)
• Datele cu caracter personal le puteți elimina urmând următoarea procedură: după ce ați efectuat deja back-up complet (în iCloud / local pe computer) dezactivați orice funcționalitate de back-up automat. Apoi eliminati manual, pe rand, toate datele cu caracter personal de pe dispozitivul dvs.;
• SmartGSM nu este responsabilă pentru: efectuarea pașilor prealabili trimiterii produsului în service, eventuala pierdere sau deteriorare a vreunui accesoriu (huse / carcase / folii) neîndepărtat în prealabil de trimiterea produsului în service ,,pierderea datelor personale în urma procesului de servisare și dezactivare parola dispozitiv – orice echipament parolat trimis în service nu mai beneficiază de ordinea de procesare a cazurilor de service și SmartGSM își asumă dreptul de a refuza reparatia respectivului dispozitiv;
• În service sunt acceptate echipamente Apple după cum urmează: sisteme de calcul și accesorii Apple (toate modelele de portabile, calculatoare de birou), iPod (orice model) și accesoriile aferente, iPad și accesoriile aferente și iPhone și accesoriile aferente, accesorii marca Apple.

Conform Legii 449/2003 privind vânzarea produselor și garanțiile asociate acestora, obligația de a acorda garanție o are vânzătorul produsului, cel care l-a facturat.

În conformitate cu articolele 9-14 din Legea nr. 449/2003: orice reclamație legată de activitatea furnizorilor autorizați de servicii de garanție, cererea de restituire a prețului produsului, în cazul în care se ajunge la o astfel de variantă, vor fi întotdeauna adresate societății de la care a fost achiziționat produsul, și nu unității de service.

Pentru a fi acceptat în service în garanție produsul trebuie să fie însoțit de factura de achiziție și certificatul de garanție completat de vânzător.

Pentru validarea și acceptarea în service în al doilea an al garanției de conformitate (în cazul Consumatorilor) produsul trebuie deasemenea să fie însoțit de factura de achiziție și certificatul de garanție completat de vânzător.

Service Reparatii Apple, Service iPhone in Sibiu, Cluj si Bucuresti

Programare REPARATII iPhone

Începe conversația
1
Ai nevoie de ajutor?
Bună!
Sunt Maria, consultantul tău SmartGSM.
Cu ce te pot ajuta?