29 Ian - 29 Feb *** LIVRARE GRATUITĂ (home & easybox) la toate comenzile de peste 250 RON.

Buy Back – Trade – SmartGSM Romania

Vanzare cumparare – BUY BACK / TRADE IN
Telefon / Tableta / Macbook / Apple Watch / etc.

 

Iti oferim posibilitatea sa ne ceri oricand o cotatie de pret pentru dispozitivul tau fie ca e nou sau folosit. Prezinta interes special orice model de iPhone 2G / 3G / 3GS / 4 / 4S / 5 / 5C / 5S / 6 / 6 Plus / 6S / 6S Plus / SE / 7 / 7 Plus / 8 / 8 Plus / X / XR / XS / XS Max / 11 / 11 Pro / 11 Pro Max / SE 2020 / 12 / 12 Mini / 12 Pro / 12 Pro Max / 13 / 13 Mini / 13 Pro / 13 Pro Max / 14 / 14 Plus / 14 Pro / 14 Pro Max sau orice tableta iPad, Macbook Pro sau Macbook Air, iMac, iPod, si anumite alte telefoane si tablete: Samsung, Huawei, Nokia, Sony, LG. Noi iti vom face o oferta in functie de interesul pentru modelul respectiv si cererea punctuala din acel moment. In functie de alegerea ta vom putea sa iti oferim un cupon valoric pe care sa il folosesti pe site sau magazin la achizitia unui nou dispozitiv sau pentru orice cumparaturi online pe SmartGSM.

Pentru a putea confirma cotatia de pret dispozitivul tau trebuie sa ajunga la noi in magazin sau depozit si trebuie sa fie testat de catre specialistii nostri.

Abia dupa ce trec toti acesti pasi vei primi o cotatie de pret concreta.

Completand formularul de mai jos vei primi in maximum 2 ore lucratoare de la noi pe email o cotatie informativa de pret in functie de alegerile tale din formular si modul in care il completezi insa abia dupa ce specialistii SmartGSM din service vor evalua dispozitivul tau vom putea sa iti facem o oferta concreta.

Daca ne accepti oferta va trebui sa semnam un contract de vanzare cumparare abia apoi iti vom putea oferi suma de bani promisa.

 

Primul pas este sa completezi formularul de buyback si cotatie pret dispozitiv in vederea vanzarii / cumpararii.

 

ÎN LUCRU